爱上海,上海419论坛,上海龙凤419 - Powered by Brin Charalambos!

The Edge Summer Houses / React Architects

admin

first_img Houses “COPY” Year:  Photographs:  Elias Chandelis Purpose of the study is to design two summer homes with guest houses, overlooking the sea and neighboring island of Antiparos. The residences located on the highest point of the lot. The courtyards constitute the conjunctive element of residences. Wide stairs lead to landings in the large viewing “plateaus”, traversing indoors and outdoors spaces. Planting is enhanced on roofs and intermediate yards.Save this picture!© Elias ChandelisRecommended ProductsDoorsLonghiDoor – HeadlineEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEADoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Entice Series Entrance SystemIn the north and south sides of houses openings only appear in courtyards. The east side is dominated by planting with local vegetation and the sight of the transverse walls.Save this picture!© Elias ChandelisThe basic principles of the whole design procedure are: The use of the archetypal form of the wall element familiar in Cycladic landscape, sometimes used as a limit and sometimes as an element of habitation. Adaptation to the environment and dissolution of boundaries between lived and natural spaces. Integration of the interior of the building with the courtyards, the accesses and the stairs.Save this picture!© Elias ChandelisThe split of bigger volumes with small movements to create courtyards sheltered from the strong northerly winds. In the courtyards mulberries are planted to provide shade. Back yards exist through the whole project and through the large openings viewing to the sea is possible. To avoid the design of a single plane facade. Elongated openings piercing the transverse walls to set the sights and to create spaces with visual continuity.Save this picture!© Elias ChandelisThe creation of a residential complex which leaves intact the natural landscape and adapts to the slope of the plot, so that the east side is almost buried. The use of intense Cycladic light. Shades of blue and intense shadows dominate the views created while moving trough walls, spaces and landscape. The building is transformed into a viewing machine.Save this picture!© Elias ChandelisProject gallerySee allShow lessBuilding Malaria Prevention CompetitionArticlesU27 Office Building / Park AssociatiArticles Share 2010 Architects: React Architects Area Area of this architecture project ArchDaily CopyHouses•Greece Save this picture!© Elias Chandelis+ 33 Share CopyAbout this officeReact ArchitectsOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHousesGreecePublished on May 21, 2012Cite: “The Edge Summer Houses / React Architects” 21 May 2012. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogShowershansgroheShower MixersVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ Abrasion ResistantPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceLightsVibiaLamps – NorthCultural / PatrimonialIsland Exterior FabricatorsSeptember 11th Memorial Museum Envelope SystemSkylightsVELUX CommercialAtrium Longlight, DZNE GermanyHanging LampsLouis PoulsenLamp – PH ArtichokeTiles / Mosaic / GresiteHisbalitMosaic Tiles – TexturasAcousticMetawellAluminum Panels – Acoustic SailsMineral / Organic PaintsKEIMTiO2-free Mineral Paint – Soldalit®-ArteWall / Ceiling LightsA-LightWall Grazer Concealed LightsDoorsBuster and PunchDoor Hardware – Pull BarMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Greece Area:  450 m² Year Completion year of this architecture project “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/235872/the-edge-summer-houses-react-architects Clipboard The Edge Summer Houses / React ArchitectsSave this projectSaveThe Edge Summer Houses / React Architects The Edge Summer Houses / React Architects Photographs Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/235872/the-edge-summer-houses-react-architects Clipboardlast_img


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 爱上海,上海419论坛,上海龙凤419 – Powered by Brin Charalambos!